top of page
SZÜLETÉSNAP

 

Az ajándékkártyával kedveskedhetsz másoknak is! Irodánkban egész évben megvásárolható. Minden korosztály számára kiváló ajándék lehet születésnapra, névnapra vagy csak egy meglepetésként!

TARTSD NÁLUNK A SZÜLETÉSNAPI BULIDAT!

 

A Bókay Kalandpark örömmel várja és fogadja a szülinapos vendégeit, akár gyermekekről, akár felnőttekről legyen is szó.

 

A szülinapi torta felvágásához biztosítunk helyszínt asztalokkal, padokkal. A többi szükséges eszközt, mint például díszítést, terítőt, poharakat, tányérokat, a tortát, egyéb rágcsákat, üdítőt a vendégeknek kell hozniuk. Előre egyeztetés és külön térítés ellenében lehetőség van a fent felsorolt eszközök, ételek biztosítására általunk is.

További információkat ezzel kapcsolatban IDE KATTINTVA olvashatsz.

A szülinapos csoportokat kérjük előzetesen regisztrálni. Csak előleg befizetése esetén áll módunkban a foglalást rögzíteni. Lemondást legkésőbb a foglalt időpont előtt egy héttel áll módunkban elfogadni, ellenkező esetben az előleg elvész. Rossz idő esetén az időpont átkérhető egy következő szabad időpontra vagy az előleg összege lekalandozható a szezon alatt.

Ha hozzánk szervezed 10 fő feletti bulidat, egy ajándékkártyával lepünk meg, mellyel legközelebb ingyen kalandparkozhatsz!

Letölthető meghívók:

bottom of page